Om Tannlege 1 Oralkirurgi

Tannlege 1 AS er nå navnet på tidligere Tollbugata Tannlegesenter AS og Nobel Tannhelse AS.

Tannlege 1 er en klinikk for både ordinær tannlegebehandling utført av dyktige og erfarne tannleger, men også Oralkirurgisk behandling ved Tor-Erik Holt som har spesialistgodkjenning innen fagområdet oralkirurgi og oralmedisin. Henvisining til vår spesialist kan enten gjøres via din faste tannlege, eller ved at du tar direkte kontakt med oss. 

Vi har god kompetanse angående dine rettigheter innen HELFO-refusjon. Har du hatt problemer med effektiv behandling av kjevesmerter: ta kontakt for timebestilling hos vår spesialist.

Ved klinikken har vi også 2 tannhelsesekretærer samt 1 klinikksekretær.
Vi er stolt av å kunne tilby deg behandling med moderne utstyr og veldokumenterte behandlingsmetoder. 

Tannlege 1 AS er for alle - enten du er gammel eller ung - enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Og uansett hos Tannlege 1 AS vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse. 

Du får alltid vite hva et inngrep koster før vi gjør noe, og du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlings-alternativene som foreligger.
Dersom du ikke har en fast tannlege - eller kanskje går til en tannlege du lurer på om har "fulgt med i timen", da kan det være en god idé å kontakte Tannlege 1 AS. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling - et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

Vi lytter til deg!
Vi ønsker å være ditt beste valg for tannlegebehandling og kosmetisk behandling.

Kontaktinformasjon

Adresse: Tollbugata 8

E-post: Tannlege1As@hotmail.com

Telefon: 755 20599

Åpningstider: 08:00 - 15:30 mandag til fredag