Hva er Restylane?

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma.

Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien

I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyrer er Restylane ikke-animalsk, men syntetisk fremstilt, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdom. Restylane inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke ansiktuttrykk eller mimikk. Siden Restylane ikke er en permanent behandling, slipper du å få et varig utseendet som du kanskje vil angre på etter hvert som ansiktet ditt endres over tid.

Restylane har vært på markedet i mer enn 19 år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over. Alle Restylane produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

Hvorfor trenger jeg Restylane?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.

Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Fukt og spenst tilbake til huden
Restylane Vital gir dyp hydrering i huden, motvirker solrelaterte skader og forbedrer hudens elastisitet. Restylane har en enestående evne til å binde fuktighet i huden som gjør at huden vil føles mykere og se sunnere ut.

Hva kan Restylane gjøre for deg?
Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker eller fremheve ansiktskonturer og lepper har vi en Restylane-behandling for deg. Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig øyeblikkelig og siden det ikke er en kirurgisk behandling kan du fortsette dine daglige gjøremål med det samme.

Hudfornyelse med Restylane skinboosters

Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød.
Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.

Restylane skinboosters kan også brukes for å forbedre område som hals, decolletage, hender, kne og områder med akne-arr. Restylane skinbooster gjenoppretter ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til å langsomt bli sterkere og fastere.

NB! En Restylane skinbooster behandlingsprogram består av tre behandlinger med ca. 2 -4 ukers mellomrom. Etterfulgt av påfyll/ oppfølging en gang hver 6 måned

Anbefalte behandlingsområder med skinboosters:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Decolletage og hals
 • Hender
 • Akne-arr

Ønsker du å se effekten av disse behandlingene kan du klikke her for å se noen Før- og Etterbilder.

Mulige behandlinger med restylane

 • Leppeutfylling – uimotståelig mykhet!
 • Hudfornyelse med Restylane skinboosters
 • Rynkebehandling
 •  Ansiktskonturering

Et klassisk alderstegn er tap av volum i ansiktet. Spesielt i kinn og øye-området. En Restylane-behandling vil enkelt og på en naturlig måte gjenopprette ditt ungdommelige utseende og forsterke ansiktskonturer ved å tilføre volum.

Vi kan for eksempel:

 • Gjenopprette øyehulhet
 • Midtansiktsløft for å dempe fremtredende Nasolabiale folder
 • Kinnløft/forstørring og Hakeløft/forstørring

Restylane kan blant annet definere og fremheve ansiktstrekkene dine ved å lage mer definerte kinnben og/eller mer definert hake.

I blant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder. Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter men plager deg i stedet eller får deg til å se trøtt og sliten ut. Med en Restylane-behandling kan du forbedre dette raskt. Kombinert med botulinumtoksin kan vi tilby en spesialisert og komplett rynkebehandling. Produkter med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:
 • Smilerynker
 • Bekymringsrynker
 • Linje mellom nese og munn
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker

 Restylane__logo_black