ELIXIR HUDPRODUKTER


Ceactil Everyday Serum

 

Ceactil Everyday Serum er et nytt og populært produkt som kan brukes året rundt, og er fantastisk i kombinasjon også med de aller mest aktive produktene. Det passer godt for alle hudtilstander, fra sensitiv hud til tørr hudtilstand. Nettopp fordi den virker mer pleiende og fuktighetsgivende.


Ceactil Everyday 

En luksuriøs fuktighetskrem med liposomal vitamin C ester og antioksidanter. Virkestoffene er pakket inn i liposomer, som gjør at de trenger dypere ned i hudlagene og har større effekt. Andioksidantene nøytraliserer frie radikaler, og beskytter dermed hudcellene for skader. Hjelper huden å opprettholde en bedre celleproduksjon. Bygger opp og beskytter, slik at huden får mindre skader fra UV-stråler og unngår for tidlig aldring. Stimulerer dannelse av kollagen, og hjelper huden å holde på fuktigheten.


Niactil Cleancer 

En lett, luksuriøs og såpefri rens i skum-konsistens. Milde ingredienser som gir en dyp rens uten å tørke ut eller irritere huden. Fjerner fett og urenheter. Skånsom mot huden samtidig som den fjerner make-up, urenheter og overflødig talg. Roer ned huden, demper rødhet og tilfører fukt.


Gentle Cleanser 

Et renseprodukt er viktig i den daglige hudpleien. Gentle Cleanser er en mild hudvask som fjerner fett, make-up, urenheter og overskudd av talg. Cleanseren rengjør huden og fjerner døde hudceller slik at porene ikke tettes igjen. Gentle Cleanser forbereder huden så de aktive kremene trenger dypere inn.

Acne Cleanser

En virkningsfull hudrens som rengjør med fruktsyrer. En kraftig rens som fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Egner seg godt for de med fet og uren hud. Ypperlig på tenårings-acne.


Acticlear

Acticlear er det eneste produktet i Skandinavia med 15 % azeloglycine. Motvirker generell rødhet i huden, ujevn pigmentering og uren hud. Passer normal hud, god for grov hud og perfekt for menn. Ypperlig som serum i perioder der hudtilstanden din er mer disponert for utbrudd og kviser. Gelen gir lett peeling-effekt, samtidig som den tilfører fuktighet og har antibakterielle egenskaper. Brukes hver kveld. Kan gi lett tørrhet i starten. Legg gjerne Niactil eller annen fuktighetskrem oppå for å motvirke dette.


Niactil 4%

Niactil er en gele med 4% konsentrert niacinamide som både tilfører, og hjelper huden å holde på fuktighet. Den motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende og fjerner rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet til huden. Har en god effekt på urenheter, acne og hudormer.


Moisturizing facial cream 

Oljefri dagkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer og fuktighet. Inneholder ikke oljer, parfyme, lanolin, propyenglokyl eller kjemikalier som kan irritere huden. Roer ned irritert hud. Egner seg godt for fet, normal sensitiv hudtilstand. Kan brukes flere ganger daglig, og kombineres gjerne med andre hudprogram. 


Green tea SPF 30

Alle som ønsker å beholde en vakker hud bør bruke solbeskyttelse daglig. Velg solfaktor som din fuktighetskrem uansett årstid. Forebygger dannelse av rynker, pigmentforandringer og solskadet hud. Inneholder solfilter som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Masseres godt inn da den er litt «hvit» i konsistensen.


Ceactil 15%

Antioksidant serum med meget høy konsentrasjon av vitamin C ethyl Ester. Motvirker frie radikaler som dannes som gjennom sollys, røyk og forurensning.Demper betennelse, irritasjon og har en sterk anti-aging effekt. Brukes 1-2 ganger daglig under andre kremer/geler. Et av de få produktene serien som utelukkende fungerer som serum. Påfør direkte på huden etter rens/peel.


Retinext daily anti-aging gel

Et oppsiktsvekkende effektivt produkt, med høy konsentrasjon av A-vitamin. Tar anti-aging på alvor. En aktiv gel som reparerer og forebygger områder som linjer, rynker, ujevn hudtone, solskader, store porer og urenheter. Viktig med gradvis tilvenning. Et meget aktivt og virkningsfullt produkt. Brukes annen hver kveld som et utgangspunkt. Noen vil tåle hyppigere bruk fra starten av, andre reduserer til 2 ganger pr uke.


Smoothing BodyLotion

SMOOTHING BODY LOTION

En unik bolylotion med aktive ingredienser. Gjør huden skinnende og smiding, og har peelende effekt. Denne kremen forebygger og hjelper mot urenheter på kroppen, og gjør huden glatt og ren. Anbefalt bruk er 1-2 ganger daglig. Kan prikke og svi litt, og virkestoffet kan gi lett irritasjon i startenForventet å se effekt etter 1-2 ukers bruk.